Lite förändring till det yttre skulle inte skada

Känner för att piffa till mig men vet inte hur..

Fixa naglarna kanske?

Tona håret? De försvinner ju på en gång när man tonar, men vågar inte färga under graviditeten.

Sätta i löshår?

Skulle verkligen behöva färg på min likbleka kropp.. Men vill inte ge mig på ett solarium utan får snällt tvingas vänta på vårsolen..

Just nu är jag ingen vacker syn. Jag snorar o nyser, jag väger 20 kilo mer än jag gjorde när jag blev gravid, dvs 30 kilo mer än vad jag vägde när jag träffade min prins. Hur galet är inte de?

Jag är likblek, har trasiga naglar avskavet lack på tårna då jag inte når dem längre, har en megakula på magen som sträcker sig långt ut över både höfter o röv..

Ja mina vänner ja känner mig INTE het just nu!

Tror ja hade min glansperiod i trimester två.. För den är helt bortblåst nu, tur att detta går att åtgärda så fort liten är ute 🙂

Tycker ni att de e för mycket gnäll på mig nuförtiden?

Jag minns mig säga vid ett upprepade tillfällen innan ja blev gravid att ja aldrig skulle gnälla ”Det är ju sååå vackert att vara gravid” mm, men de e faktiskt skillnad att vara i det. Ja, jag kände mig otroligt vacker periodvis där i andra trimestern, men inte nu längre…

Och jag VET att det självklart är värt det tusen ggr om o att man får nått fint utav det osv, men ja känner att ja iaf får tycka att ja e ful. Ja då va de sagt! 😛 Ja gnäller inte mycket i vanliga fall, ja e en väldigt positiv person men här på bloggen känns de ok att beklaga sig lite, faktiskt!

Ja vill se ut såhär:

INTE såhär: Jag menar, kolla in hakan! Ouff…*rysningar*

 

6 reaktion på “Lite förändring till det yttre skulle inte skada

 1. Köp Apotekets ACO brunutansol, den kör jag på. Naglar är helt klart något som får en att känna sig kvinnlig och vacker. Jag ska fixa mina imorgon. Klart att du ska investera i en hårtoning! Även om resultatet försvinner snabbt så känner man sig fin under tiden 🙂 Prova lite nya frisyrer? Fläta håret eller locka det? Detta är iaf något jag kör på 🙂 Kram!!

  • Åh tack för tipsen, så fort ja blir av me den här j*la förkylningen som har kommit för att hälsa på o förmodligen stanna ett par dagar så ska ja allt släpa mig ner på stan o se vad de har för utbud som kan hjälpa mig att bli finare 😛 Det gör så mycket spec för mig som e så fåfäng 😛 Är de aco spray eller kräm? puss

 2. Man FÅR klaga och man FÅR känna sig ful! Så klaga på du, jag tycker det är härligt med folk som är ärliga och inte låtsas som att allt är toppen hela tiden, även om du verkar vara väldigt positivt inställd trots allt 🙂
  Jag tycker det är skönt med bloggen för där kan man klaga på hur mycket man vill så får folk välja själva om de vill läsa. 🙂

  • Ja men precis, här kan man gnälla av sig lite liksom men man vill ju heller inte dra ner andra, har hamnat på vissa bloggar som är väldigt negativa de tar mer än va de ger, däremot skriver ju ja egentligen bara för min egen skull o så e de ju faktiskt upp till andra att läsa om de vill så att säga 🙂 Tack för fina ord <3

 3. Jag förstår PRECIS vad du menar. Jag gick också upp 10 ”sambo-kilon” innan jag blev gravid, och nu som gravid har jag gått upp ytterligare 20kg. Man känner sig som en kossa, men tids nog ska ungen ut och då kan man börja ta tag i sig själv igen.

  Vår bebis beräknas ju komma imorgon (inte så troligt kanske, men vad vet jag) och jag har laddat upp med världens skönaste sneakers som ska få följa med på många barnvagnspromenader framöver. 🙂

  • Ja visst e det tungt, nu räknar man ner efter lillen men också efter att få komma tillbaka till sig själv, börjar bli less på att vara gravid o än mer du kan ja tänka mig. Blir väll bara värre o värre där på slutet. Ja jag riktigt längtar efter alla barnvagnspromenader tillsammans med sambon i sommarsolen <3 Åh hoppas, hoppas liten dyker upp idag då för dig, drygt att gå över tiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *