Förlossning mm

Ja känner mig sjukt taggad inför förlossningen idag, känner mig ganska ”redo” liksom om man nu kan bli de.. Börjar tröttna på att vara gravid, vill träffa vår lille bebis..

Är gravid i V.31 (V.32 på Fredag) och har 63 dagar kvar till Beräknad förlossning, jag har klarat av 77% av graviditeten och 23% återstår. Bebisen väger ca. 1803g och är 43 cm lång. Jag var 46 cm lång när jag föddes o vägde 2800g (Jag föddes 1,5 månad för tidigt)

Uh, har tittat på många förlossningsprogram. Varför utsätter man sig för det egentligen? De värsta jag vet är när de visar kejsarsnitt, DET tycker ja e obehagligt!

Å så sugklocka o tång *Ryser*

Tycker också det är väldigt läskigt när de blir livshotande situationer för mammorna o när det föds väldigt små bebisar!

Igår såg ja ett avsnitt från Sjukhuset som går på TV3 och utspelar sig här på Universitetssjukhuset i Linköping. Det handlade om en liten pojke som föddes i graviditetsvecka 23. Han vägde inte mer än runt 650g.

Det är skönt o se att de e så otroligt duktiga läkarna, det gör ayy man känner sig lite tryggare 🙂

Jag känner mig överlycklig för varje dag som går o det rör sig i min mage o det känns som att vår lilla har det bra <3 Du måste stanna ett par veckor till trots att ja egentligen skulle vilja träffa dig nu!

(Alla bilder är lånade från google.se)

7 reaktion på “Förlossning mm

  • Ja men precis, åh så kul, då e det ju egentligen bara för er lilla att komma nu, spännande!

   • Hej.jag är också gravid och barnet bräknad komma den 22 juni så det är en dag mellan oss.jag har gott upp 7 kilo tills nu.jag behöver din hjälp med vilken barn vagn som är bra.Tack

    • Åh kul en dags skillnad bara, tror du den kommer i tid eller tror du att du får för tidigt/sent? 7 kilo, härligt! De hade ja gått upp runt v.18-20 tror ja sen small de till =/ Vagn hmm.. Vi valde Brio sing, många rekomenderar Brio Go.. men de där e ju en djungel, man har ju ingen aning o så måste man ju tänka på var man ska använda den. Vi valde brio sing för att den har punkteringsfria däck, svängbara mindre framtill som man kan låsa då vi bor i stan men går på mycket långpromenader i skogen så kändes den som en vagn som passade båda väglagen liksom. Men som sagt vi har ju inte använt den än så man vet ju inte. Va hade ni tänkt er<+ har du blogg? kram

 1. Tack så mycket för dina tips.
  Jag tror eller vill att den blir den 29 juni samma som min man födelse dag,men min man tror att den kommer sent 7,10 jule vi får se 🙂
  Tyvärr jag har inte blogg.
  Jag vill gärna köpa buggaboo men de är väldigt dyra,jag bor också i stor stad(stockholm).
  Jag vill tacka dig för allt blogg du delar med dig och jag följar dig alltid sen jag hittade dig av slump.
  Jag ursäktar mig med min dåliga svenska språket som jag har( är invandrare sen 2003 pratar arabiska för det mesta,det får bli bra träning med dig 😉

  • Ja bugaboo är verkligen skit snygga men svin dyra! Ja hade också kunnat tänka mig en sån om jag hade den ekonomin vilket ja inte har =/ Så för oss blev de en Brio Sing. Den var på kampanj på Babyproffsen för 4500 kr vilket vi kände var överkomligt i pris. En kompis har köpt amsterdam travel för 2999 kr o hon är supernöjd med, kanske kan vara nått? Den är väldigt liten o behändig den vagnen. Tack önskar dig med en härlig dag! 🙂 kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *